Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@07:31:05 GMT

یادگیری بهترین عمل در شب قدر است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۹۲۸۹

یادگیری بهترین عمل در شب قدر است

به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفت و گو با موضوع اعمال روزهای پایانی ماه مبارک رمضان با حجت الاسلام والمسلمین عباس ابراهیمی مشاور فرهنگی تولیت مسجد مقدس جمکران و مدرس حوزه و دانشگاه به صورت تلفنی گفتگو کرد.

حجت الاسلام والمسلمین عباس ابراهیمی با اشاره به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان اظهار کرد: این روزها فرصت و موهبت و الهی است که کم کم رو به اتمام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روایات آمده است پیامبر گرامی اسلام (ص) در ۱۰ شب ماه مبارک رمضان بستر خودشان را جمع می‌کردند و نمی‌خوابیدند.

وی در بیان اینکه در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان چه باید کرد، گفت: با توجه به اینکه ما در آستانه شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان و شب قدر هستیم باید ببینیم این شب، چه شبی است. برای فهمیدن عظمت شب قدر بهترین راهنما معنای کلمه «قدر» است. یک معنای قدر، عظمت و بزرگی است. معنای دیگر ضیق و تنگی به جهت کثرت حضور ملائکه الهی بر روی زمین است. معنای دیگر اندازه و تقدیر است، بناست در این شب هر اتفاقی که قرار است در یکسال آینده برای ما اتفاق بیفتد در شب قدر برای سال آینده تقدیر شود.

مشاور فرهنگی تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان سه شب احتمال شب قدر بودن دارد؛ عنوان کرد: به احتمال زیاد یکی از شب‌های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم در ماه مبارک رمضان شب قدر هستند. در بعضی از روایات نقل شده که این سه شب در طول هم هستند و همدیگر را تکمیل می‌کنند. شب نوزدهم شب تقدیر است، شب بیست و یکم شب تاکید و تثبیت است و شب بیست و سوم شب امضا است. در میان این سه شب، با عظمت ترین و بیشترین شبی که احتمال می‌رود شب قدر باشد شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان است.

وی متذکر شد: برای جامانده هایی که فکر می‌کنند هنوز فرصت باقی است خیلی ارزشمند است تا بتوانیم از برکات ماه مبارک رمضان استفاده کنیم و بهره مند شویم.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی بهترین عمل در شب قدر را یادگیری برشمرد و تصریح کرد: مرحوم شیخ صدوق می‌گوید «بهترین کار و بهترین عمل در شب قدر یادگیری و مذاکره علم است.» باید در این شب فکر کنیم می‌توانیم چه چیزی را یاد بگیریم. شبی است که باید از آن همدلی، ایثار و گذشت یاد بگیریم. شبی است که باید فکر کنیم و در مکتب قرآن و اهل بیت چگونه زیستن را یاد بگیریم. یاد بگیریم، اینکه باید چه کارهایی را انجام می‌دادیم و تاکنون انجام ندادیم. یاد بگیریم در ایامی که کرونا آمده و هنوز هم هست چه وظایفی را باید انجام می‌دادیم.

کد خبر 4926497

منبع: مهر

کلیدواژه: عباس ابراهیمی مسجد جمکران شب قدر ماه رمضان ۹۹ ویروس کرونا ماه مبارك رمضان قرآن دعا و نیایش شب قدر کنفرانس بین المللی شبکه چهار سیما معرفی کتاب امام علی ع امام حسن مجتبی ع رادیو گفتگو برنامه تلویزیونی سوره ماه مبارک رمضان یاد بگیریم بیست و سوم شب قدر شب بیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۹۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمارها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود.امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

کد خبر 6089248

دیگر خبرها

  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان در هیرمند
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • مورایس: با افتخار یک مسلمان هستم
  • مورایس: با افتخار یک مسلمان هستم + فیلم
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • مسابقات جام رمضان تنیس روی میز بانوان در سمنان پایان یافت
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»