Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@19:55:07 GMT

حال و هوای متفاوت تهرانی ها در شب قدر

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۳۹۷۰

حال و هوای متفاوت تهرانی ها در شب قدر

خبرگزاری مهر، رمضان امسال با تمام ماه رمضان‌هایی که تاکنون دیده‌ایم فرق داشت، امسال خبری از سفره‌های رنگین و مراسم‌های پر زرق و برق نبود، امسال برخلاف همه سال‌ها مردم بیشتر از همیشه در حال استغاثه و دست به دعا بودند و دعاها رنگ و بوی دیگری داشت.

اگرچه امسال شب‌های قدر با سال‌های دیگر فرق داشت و کرونا با ایجاد فاصله سبب شد آنطور که باید مؤمنان کنار یکدیگر قرار نگیرند، اما در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان نوای «الغوث الغوث» از مساجد شنیده شد و با رعایت همه پروتکل‌ها مردم روزه دار استان تهران قرآن بر سر گرفتند و احیا را به پا داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شب‌ها کمک و خدمت رنگ و بوی الهی دارد و همه سعی می‌کنند نسبت به توانایی و تخصصی که دارند خدمت رسانی کنند، در همین زمینه نیز، در شهرستان ورامین پیش از آغاز مراسم شب بیست و سوم خودروهای آتش نشانی، در میادین اصلی شهر استقرار یافتند تا در صورت لزوم خدمت رسانی لازم را انجام دهند.

حجت الاسلام سید محسن محمودی، امام جمعه موقت ورامین در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برگزاری مراسم شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در مسجد جامع ورامین با رعایت تمامی پروتکل‌های اعلامی از سوی وزارت بهداشت اظهار داشت: شب قدر را باید قدر دانست چرا که امشب بهترین زمان برای طلب آمرزش گناهان است و بر احیا و شب زنده داری در شب‌های قدر تاکید فراوانی شده است.

وی با اشاره به اینکه مردم خداجوی ورامین با رعایت همه پروتکل‌ها در مراسم شب قدر حاضر شده‌اند، گفت: با دستورالعمل‌های ستاد مقابله با کرونا در شب‌های احیا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و شیوه نامه‌ای که برای اماکن مذهبی و مساجد صادر شده با یاری خداوند و همراهی مردم مراسم شب‌های قدر در مساجد ورامین برگزار شد.

رئیس جمعیت هلال احمر پیشوا نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص خدمت رسانی هلال احمر در شب‌های قدر به روزه داران گفت: اعضای جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان پیشوا در شب بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان همزمان با مراسم عزاداری، دعا و شب زنده داری، با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و موازین بهداشتی مثل استفاده از ماسک و دستکش، با حضور در مساجد شهرستان ضمن عزاداری و قرآن بر سر گرفتن، نسبت به کنترل درجه حرارت، توزیع ماسک، ضدعفونی محیط و دست‌های عزاداران برای برگزاری هرچه با شکوه تر مراسم‌ها این شب‌ها و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اقدامات لازم را انجام دادند.

جبرئیل رابطی افزود: اعضای جوانان جمعیت هلال احمر همراه با مردم شهرستان، دل‌ها و روان‌هایی که ماه‌ها به واسطه شیوع ویروس کرونا در التهاب و اضطراب بودند را در سایه دعا و مناجات با خدا به آرامش رساندند و بسیاری در مساجد و برخی هموطنان در خانه، معنوی‌ترین و بی پیرایه‌ترین تجربه برپایی مراسم احیای شب قدر را در شرایط ویروس کرونا تجربه کردند.

وی بیان داشت: در این شب اعضای جوانان ضمن توصیه‌های بهداشتی به عزاداران و راهنمایی آنان، برای کنترل ویروس کرونا، مقدمات برگزاری این مراسم را اجرا کردند.

یکی از شهروندان پیشوایی شرکت کننده در مراسم قدر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: خداوند را شاکرم که توفیق حضور در این مراسم پر فیض نصیبم شد، امسال رمضان غریبانه‌ای داشتیم و سابقه نداشته که شب قدر را در محافل مذهبی نباشم.

سینا کرمانیان با بیان اینکه امشب تمام پروتکل‌های بهداشتی اعم از فاصله گذاری اجتماعی، ضدعفونی کردن، استفاده از مهر، تسبیح و قرآن شخصی و همراه داشتن ماسک و دستکش به خوبی در همه افراد مشاهده می‌شود و امیدواریم به زودی شر این ویروس منحوس از همه جهان کم شود.

مردم قرچک نیز مراسم شب قدر سوم را در گلزار شهدای گمنام زیباشهر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار کردند.

حجت الاسلام میثم درگاهی، امام جمعه فشافویه در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان داشت: مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در بخش فشافویه همزمان با سحر روز یکشنبه با حضور مردم مؤمن و خداجو در مصلای بزرگ شهر برگزار شد.

درگاهی افزود: مراسم معنوی شب بیست و سوم از لیالی قدر در فشافویه با تلاوت قرآن کریم توسط قاریان محلی آغاز شد و سپس با قرائت دعای جوشن کبیر و مرثیه سرایی توسط ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و قرآن به سر گرفتن در مصلی بزرگ شهر پایان یافت.

وی در ادامه از پخش غذای سحر در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) فشافویه خبر داد و افزود: یکهزار پرس غذای گرم به مناسبت ایام شهادت مولای متقیان امام علی (ع) بین عزاداران در مصلی بزرگ شهر پخش شد.

حجت الاسلام حسن ترابی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص برگزاری مراسم قدر در رباط کریم اظهار داشت: احیای شب‌های قدر امسال با وضعیت جدید به‌وجود آمده بر اثر کرونا با حال و هوایی متفاوت در مصلای رباط کریم برگزار شد و نشان داد هیئتی‌ها در خط مقدم عمل به توصیه‌های بهداشتی هستند.

امام جمعه رباط کریم گفت: در مراسم شب‌های مبارک قدر در مصلای رباط کریم مسائل بهداشتی برای مقابله با کرونا اعم از ضد عفونی کردن مکان مراسم، تب سنجی و رعایت فاصله در طول برگزاری مراسم انجام شد.

مسعود مرسلپور، فرماندار اسلامشهر در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام اظهار داشت: طبق بررسی‌های صورت گرفته در شب‌های قدر ائمه جماعات، هیأت امنا مساجد و مردم مؤمن و انقلابی شهرستان اسلامشهر به بهترین‌نحو ممکن و با رعایت تمامی الزامات بهداشتی مراسم ویژه شب‌های قدر و سوگواری شهادت حضرت علی علیه السلام را برگزار کردند.

وی در ادامه بر ضرورت توجه و دقت مردم بر رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند تاکید کرد و افزود: پرهیز از ترددهای غیر ضرور و در خانه ماندن می‌تواند به نزولی شدن شیب ابتلاء به ویروس کرونا در شهرستان‌منجر شود.

کد خبر 4927152

منبع: مهر

کلیدواژه: شب قدر شهرستانهای استان تهران ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین گرگان شیوع کرونا شب قدر ایلام زلزله کمک به نیازمندان مواسات ماه مبارك رمضان بسته معیشتی بیست و سوم ماه مبارک رمضان گفتگو با خبرنگار مهر شب بیست و سوم ویروس کرونا شب های قدر پروتکل ها هلال احمر رباط کریم مراسم شب شب قدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۳۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا می شناسیدش؟

آیت الله سید مهدی امام جمارانی، و تو چه دانی او کیست؟ 

عالمی فرهیخته و دانا 

سیدی جلیل و فروتن 

جلوه ای از خلق خوش محمدی 

با سابقه ای طولانی در خدمتگزاری برای عامه مردم 

مورد احترام همه جناح ها 

میزبان امام خمینی (ره) 

کسی که خانه شخصی خود را در جماران برای سکونت امام خمینی در اختیار قرار داد  

خانه ای که قبل از انقلاب مأمن انقلابیون بود 

و حسینیه ای را که جد او بانی اش بود محل ملاقات های عمومی امام خمینی کرد. 

با این همه سوابق نسل جدید او را نمی شناسد و حق دارد 

چون بیش از پانزده سال است در صدا و سیما نه نامی از او برده می شود و نه تصویری 

ضد انقلاب هم که از او خوشش نمی آید تا او را معرفی کند 

پس جوان بیست ساله ایرانی از کجا او را شناخته باشد؟ 

چه می گویم، اصلا در این روزگار چه نیازی به شناخت چنین افرادی هست؟ 

امثال پناهیان و صدیقی کافی هستند تا شب و روز، شام و سحر، جمعه و غیر جمعه همه شبکه های صدا و سیما دربست در اختیار آنان باشد تا هرگونه اراده می کنند راجع به پیامبر و اسلام و امام زمان سخن بگویند و دین پاک و خالص مردم را دستکاری کنند.  

زمانه عجیبی است، سید مهدی امام جمارانی که از باب « اهل البیت ادری بما فی البیت» صدها خاطره شنیدنی و آموزنده از مصاحبت با امام خمینی در سینه دارد باید سکوت کند و مردم نباید در مناسبتها و سالگردهای رحلت امام و یا پیروزی انقلاب راجع به شخصیت و دیدگاه های امام از او بشنوند. بلکه شخصیت امام خمینی را در صدا و سیما از زبان کسانی باید آموخت که در تمام عمرحتی یک جلسه با امام همصحبت نبوده اند. چرا؟ پاسخ روشن است، تا امام را آن گونه معرفی کنند که در مسیر تحقق اهداف شان مفید و کارساز باشد و برای نسلی که باید برای اهداف خاص تربیت شوند کاربرد داشته باشد. امامی خشن، گوشت تلخ، وجودش پر از خشم مقدس نسبت به ملتهای جهان حتی به مردم خودش. 

 ولی امام جمارانی که از نزدیک شاهد رفتار و سیره امام بوده روایتهایی کاملا متفاوت دارد. یک بار ایشان برای ما نقل می کرد در ملاقاتهای پاریس یک روز دختر خانمی حدود بیست ساله با روسری و لباسی که نوعا ما اینگونه افراد را بد حجاب می نامیم از میان جمع برخاست و دو سؤال و تقاضا کرد. اول اینکه مشخص فرمایید مقصودتان از حجاب چیست؟ پاسخ امام خمینی یک جمله کوتاه بود فرمود همین که شما دارید. تقاضای دوم این بود که من مایلم با شما ازدواج کنم. با این سؤال عجیب توجه حاضران به چهره امام جلب شد که به عنوان یک مرجع تقلید و رهبر یک انقلاب بزرگ چه برخوردی خواهد داشت. امام با خنده ملیحی فرمودند پس خانم چی (امام همسرشان را همیشه با کلمه«خانم» خطاب می کردند) آن دختر بیست ساله گفت من در خدمت خانم خواهم بود. امام در میان خنده حضار فرمودند نه، ولی من دعا می کنم که یک همسر خوب و مورد پسند نصیبتان شود. 

رفتار امام خمینی، بنیانگذار انقلاب اسلامی کجا و برخوردهای کسانی که امروز به نام اسلام و انقلاب و امام و شهیدان با مردم دارند کجا! 

آری بیان اینگونه وقایع از سیره امام خمینی، از نگاه فرهنگی حاکم بر جامعه امروز، بدآموزی دارد و نباید مطرح شود. 

اما چند روز پیش سعادت یار شد و به همراه دو تن از دوستان شفیق به زیارت آقای امام جمارانی نایل شدم. 

محضرش شیرین و جذاب و سخنانش مثل همیشه دلنشین و سودمند بود 

حسرت خوردم چرا باید جامعه از چنین شخصیتهایی محروم باشد 

چرا نزدیکترین یاران امام باید یا محصور، یا محبوس، یا ممنوع التصویر و یا منزوی باشند؟ 

بگذریم، اگر خداوند توفیقی را بر این قلم عنایت کند زوایای ناشناخته ای را از راز انزوای یاران نزدیک امام خواهد نوشت. والسلام

محمدعلی خسروی

دیگر خبرها

  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جمع تهرانی‌هـا!
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • آیا می شناسیدش؟
  • پایداری هوای قابل قبول برای تهرانی‌ها در یک هفته اخیر
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • فیلم| واکنش متفاوت مردم نسبت به تست شکلات اسرائیلی!
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • تهرانی‌ها امروز یک نفس راحت می‌کشند!